private & fine dining

Beste gasten,

Wij zijn Bobby Doomernik en Lucas Schrover. Wegens onze prettige samenwerking bij voorgaande horecazaken en dezelfde passie voor de keuken hebben wij vorig jaar BOLUCA bedacht en opgericht. Inmiddels bestaat BOLUCA 1 jaar en groeit het erg hard. BOLUCA kookt met invloeden over heel de wereld. Voor allerlei evenementen en privé gelegenheden is BOLUCA een perfecte uitkomst voor een bourgondische avond of middag, culinair genieten.

Wat doen wij?

Zo is BOLUCA multifunctioneel inzetbaar, van een privé gelegenheid bij u thuis, tot aan het ‘Bossche zomer terras’ waar BOLUCA de gehele keuken verzorgd. Daarnaast behoort een aanvraag op maat, zoals het afleveren van een menu of andere soort catering ook tot de mogelijkheden.

Nieuwe locatie

In mei 2021 opent BOLUCA zijn eerste fysieke locatie. Deze locatie, zeer centraal gelegen in ’s-Hertogenbosch, biedt de mogelijkheid om tot aan 10 personen aan de chefs table te dineren. Zo kunt u met uw privé gezelschap komen genieten van live coocking. We hebben ervoor gezorgd dat een prachtig ruime productiekeuken aanwezig is, waar wij al uw gerechten vers en zelf samengesteld voor u kunnen bereiden.

Bediening

Mocht u op uw locatie met een grote groep aanwezig zijn nemen wij onze eigen bediening mee. In ons team beschikken wij over ervaren krachten met kennis van het vak, wijnen, producten en bovenal gastvrijheid. U hoeft de hele avond niet op of om te kijken naar lege glazen of een onopgeruimde keuken, wij zorgen er altijd voor dat we onze zelf meegebrachte servies en pannen weer mee terug nemen en uw keuken schoon wordt achtergelaten.

Hoe werkt het?

Neem contact met ons op via ons contact formulier en dan nemen wij z.s.m. contact met u op. Afhankelijk van uw wensen is het mogelijk om verschillende menu’s samen te stellen. Naast het menu dat wij van tevoren zorgvuldig met u naar eigen wens hebben samengesteld zorgen wij altijd nog voor wat extra amuses die uw avond compleet maken. De prijs stellen wij samen met u, afhankelijk van het aantal gangen en aantal personen, samen.

Wil je meer weten of een aanvraag doen? Je kunt ons het beste bereiken via bobby@boluca.nl of lucas@boluca.nl of telefonisch via 06-14105731 (Lucas) of 06-53628426 (Bobby) U kunt vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of andere vragen.